Gastouder Maaike

Tussen de 30-40 jaar Westervoort

Hoi,

ik ben Maaike, moeder van dochter Sarah, zoon Tobias en getrouwd met Freddy. Na ruim 7 jaar met veel plezier als gastouder bij gezinnen thuis gewerkt te hebben heb ik nu (vanaf 2020) mijn opvang vanuit onze eigen woning.
De opvang is voor de leeftijd van 0 tot 4 jarige (in overleg is naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar eventueel ook mogelijk).

Graag zou ik wat meer over mijzelf vertellen. Ik ben een jonge vrouw met veel liefde en passie voor kinderen. Ik ben open, spontaan, flexibel, rechtvaardig en altijd in voor een heerlijk momentje “gek” doen met kinderen.
Heb veel ervaring in de kinderopvang en gastouderopvang bij gezinnen thuis. Een sportachtergrond in combinatie met gezonde voeding. Dit vind ik zeer belangrijk en ik zal dit stimuleren bij kinderen.
Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van elk kind, zodat ieder kind in zijn of haar eigen tempo kan ontdekken en leren op spelenderwijze. Dit doen ze binnen hun eigen veilige “thuis” omgeving en zal aangepast zijn op de behoefte van het kind.

Ik sta geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en voldoe aan de wettelijke eisen.  Ik ben in het bezit van het certificaat EHBO aan kinderen en sta tevens geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Ik volg cursussen en trainingen om bij te scholen en up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in de gastouderopvang.

Mochten jullie meer willen weten stel gerust de vragen. Natuurlijk ook bereikbaar voor eventuele beschikbare plekjes voor in de opvang.

Veel liefs, Maaike

Beschikbaarheid

MA DI WO DO VR ZA ZO
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Neem contact met mij op

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van GOBMaki  Recensies

  Er zijn nog geen recensies voor Gastouder Maaike

  Schrijf een recensie

  Algemeen

  Lid Sinds:
  31/08/2018
  Naam:
  Maaike
  Leeftijd:
  Tussen de 30-40 jaar
  Geslacht:
  Vrouw
  Rookt:
  Nee
  Heeft kinderen:
  Ja
  Rijbewijs:
  Ja

  Over de opvang

  Opvanglocatie:
  Eigen woning
  Flexible opvang:
  Ja
  Ervaring:
  10+ jaar
  Opvangtarief:
  €7.50

  Eigenschappen

  • Verzorgend
  • Ondernemend
  • Alle leeftijden

  Opleidingen

  • Leraar basisonderwijs

  Locatie

  Woonplaats:
  Westervoort
  Provincie:
  Wijk:
  Centrum